46170101_1196798037163355_5167158244807802880_n
Димитър Бербатов пристига във Велико Търново, за да представи автобиографията си „По моя начин“. Книгата на един от най-успелите български футболисти излезе преди броени дни и предизвика огромен интерес. Любопитното е, че тя се появи по едно и също време с автобиографията „Историята“ на друга голяма наша легенда – Христо Стоичков.

Бербатов коментира и този факт: „Хората ще видят, че конкуренция винаги е имало в моя живот, конкуренцията е полезна. Хората имат избор, но трябва да има такива неща. Ако аз и той не сме хората, които да ти кажат как да успееш, значи нещо е сбъркано. Чухме се, казах му, че сега сме колеги, пишем книги, трябва да има такива неща. Аз и Христо Стоичков сме успели хора, ще бъде урок за всички от подрастващото поколение, ако има повече такива книги. Трябва да има повече такива моменти, това е здравословна конкуренция“, заяви Бербатов.

Легендата ще бъде в старата столица на 29 ноември да представи книгата си. Срещата на Димитър Бербатов с неговите поклонници и читатели ще бъде в четвъртък от 17:00 ч. в Клуб Седем. „Всеки, който си купи предварително книгата от нас в клуба, ще има гарантирано място за срещата, както и може да бъде сигурен, че ще получи автограф от Бербатов върху изданието и снимка с него, интересът към визитата му във Велико Търново е огромен“, коментира председателят на Националния фенклуб „Манчестър Юнайтед“ Емил Йорданов.

Само седмица по-късно още една легенда на българския спорт ще гостува в старопрестолния град – двукратната олимпийска вицешампионка, петкратен световен и шесткратен европейски първенец Станка Златева. Срещата с нея ще бъде отново там на 7 декември от 11 ч.

Тагове:

КОМЕНТАРИ