1939641_714082148688751_3625902336777505983_o

Нападателят Димитър Байдаков напусна „Етър“ и е пред подписване с горнооряховския „Локомотив“, научи „Велико Търново спорт“. Днес по обяд той е уведомил ръководството на великотърновския тим, че си тръгва от стадион „Ивайло“.

„Байдаков ми се обади и каза, че си тръгва, тъй като е получил предложение от „Локо“ (ГО). Разчитах на него за контролата в Казанлък довечера, но ще трябва да прекроявам състава“, съобщи старши треньорът на „виолетовите“ Мартин Дойчев. Новината потвърди и спортно-техническият директор Бончо Генчев.

Димитър Байдаков, който бе любимец на „виолетовата“ агитка и чието име бе най-често скандирано на мачовете на „Етър“, в последно време непрекъснато беше оставян сред резервите. Той не игра и на последната контрола в Трявна, когато обявил на ръководството, че е контузен.

Потърсен за коментар, старши треньорът на „Локо“ (ГО) Сашо Ангелов нито потвърди, нито отрече новината, като лаконично заяви: „Без коментар“.

Младият централен защитник Цветан Петров е бил освободен от „Етър“ и засега не е ясно къде ще продължи кариерата си. Причината е, че етърци имали трима играчи на този пост – Тихомир Трифонов, Михаил Минков и Емил Грозев.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ