IMG_3013

Дербито между “Ботев” (Вр) и “Етър” е на Разпети петък.

На 29 април (петък) от 17 ч. е дербито на полусезона в Северозападната “В” група между “Ботев” (Враца) и “Етър”. Навръх Разпети петък двата отбора ще решават битката за първото място, ако, разбира се, тя не е решена дотогава. След есенния полусезон врачани имат аванс от 2 точки пред “болярите”, като през паузата “Ботев” изцяло подмени отбора си, а “Етър” също освободи 6-7 играчи и на тяхно място привлече нови.

Мачът е в петък, когато са и всички двубои от 25-ия кръг, тъй като неделя, 1 май, се пада Великден и по традиция БФС изтегля всички двубои от уикенда за петъчния ден.

Програмата за пролетния дял от първенството вече е публикувана на сайта на Зоналния съвет на БФС – Велико Търново. Шампионатът се подновява в неделя, 28 февруари, като срещите от предстоящия 16-и кръг започват от 14:30 ч. Отборът на “Етър” гостува на “Ювентус” (Малчика).

По предварителна програма първенството трябва да завърши на 29 май от 18 ч., когато “виолетовите” са домакини на “Ботев” (Луковит). Има само един междинен кръг и той ще бъде на 4 май (сряда). По думите на секретаря на Зоналния съвет на БФС Игор Бакьов при изготвянето на програмата от Зоналния съвет са гледали да няма повече от един междинен кръг, тъй като повечето футболисти в групата работят и им е трудно да се освобождават през седмицата. Именно за това междинният кръг е оставен за май, когато мачовете започват от 18 часа и състезателите ще могат да бъдат на работа поне до обяд.

Програмата окончателно трябва да бъде приета във вторник, когато е съвещанието с представителите на всички клубове от Северозападната “В” група.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ