y
Ще играе ли от лятото “Етър” в Първа лига в компанията на водещите отбори на България? Ще се завърне ли там, където винаги му е било мястото? Отговорът предстои да бъде даден днес – от 17:30 ч. “виолетовите” приемат “Царско село” в мач, победата от който би им донесла крайното първо място в кампанията.

Два кръга преди края “Етър” води с 3 т. аванс и се нуждае само от още една победа, за да си гарантира промоцията. Велико Търново е в еуфория, билетите се продават още от сряда, подготвена е подобаваща програма по време на мача. В същото време не бива да се забравя, че мачът никак не е безпроблемен – съперникът е силен отбор, а и ще бъде допълнително стимулиран да спре “виолетовите” по пътя към върха. Това прави предстоящия мач още по-интригуващ и решителен.

“На първо място сме и трябва да направим всичко възможно да задържим първата позиция, защото го заслужаваме”, коментира старши треньорът Станислав Генчев. „Царско село” е доста добър отбор, през пролетта играят силно и постигнаха добри резултати, като цяло са в добра серия. Ние трябва да бъдем максимално концентрирани и мобилизирани за този мач. Във В. Търново играем доста успешно, тази пролет имаме само един равен мач и всичко друго е победи. Трябва да направим всичко, което е по силите ни, да решим влизането си още в предстоящия мач. Ще направим всичко възможно, да стане идеален финал, надявам се стадионът да е пълен и да направим хората щастливи”, добави Генчев.

Добра новина е, че в “Етър” няма контузени и наказани футболисти и треньорският щаб има достатъчен избор да заложи на най-доброто.

Всички днес – на стадион “Ивайло” да подкрепим “виолетовите” в последната стъпка към голямата цел!!!!

Тагове:

КОМЕНТАРИ