Старши треньорът на Етър Сердар Даят бе афектиран след поражението с 1:7 от Левски на „Герена“. Той заяви, че неговият отбор все едно не го имало на терена в този мач.

„Не показахме нищо, ние не играхме, не бяхме на игрището. Вижте само резултата – 1:7, какво да говоря повече. Всяка седмица ние не разполагаме с 3-4 основни футболисти, заради контузии“, коментира Даят.

„Трябва да променя толкова много неща, ако искаме да останем в А група. Играхме срещу много силни отбори, Черноморец, Левски, Лудогорец, сега имаме и мач с Ботев. Трябва да променя много неща, ако се справя с тази задача, може да успеем да и да останем в елита“, добави старши треньорът на Етър.

„С отбора, който е на 10-о място, имаме разлика от 5-6 точки. Защо да не останем в А група. Това е футбол, Всичко се случва. Искам да подчертая, че нашите конкуренти не са Левски и Лудогорец, а са от 10-о до 16-о място. Ако искате запишете тази дата, след като играем с тези отбори, тогава ми задайте пак този въпрос“, продължи Даят.

„Още първият ден феновете на отбора не ме посрещнаха добре, бихме Славия (б.р.  мачът завърши  1:1), пак не ме посрещнаха добре. Но какво общо има това с днешния мач, защо ми задавате такива въпроси“, заяви треньорът великотърновци, стана и напусна пресконференцията.

КОМЕНТАРИ