IMG_2642

Даниел Младенов бе избран за Играч на мача „Етър“ – „Витоша“, в който отбеляза победния гол. Ето какво каза той след срещата пред Диема спорт:

„През целия мач нашият отбор диктуваше нещата на терена, просто чисто головите положения бяха по-малко, защото „Витоша“ се беше прибрал. Заслужена победа постигнахме, 85-90 % от мача беше в наша полза.

Винаги е по-лесно, когато има пространство за нападателите. Но в такъв мач има една-две стопроцентови ситуации и трябва да се възползваш. Ако не ги вкараш, няма и победа. За наша радост спечелихме три точки, дано да продължаваме по този начин.

Най-важният гол в кариерата предстои винаги. И друг път съм реализирал с глава, не ми е чуждо. Радвам се, че се случи в точния момент, когато на „Етър“ му трябваха тези три важни точки. Получи се прекрасно и за хората от публиката и аз съм много щастлив, че победихме „Витоша“. Нека сме реалисти, не смятам, че имаме амбиции за шестицата. Но сме добър отбор. Докато миналата година се борихме да не изпаднем, сега затвърждаваме присъствието си и най-важно е да сме още по-напред в класирането.“

Тагове:

КОМЕНТАРИ