IMG_6007

Дани Младенов:

Нападателят Даниел Младенов вкара страхотен гол – четвърти в 4 срещи, и бе избран за Играч на мача.

„Направихме хубав мач, но отново за съжаление не можахме да вземем трите точки. Цяла седмица се готвим за победа, но четвърти хикс… Малко съм разочарован, че не можахме да спечелим, но с оглед на мача накрая радостно е, че успяхме да вземем точка.

Добрата ми игра и четирите гола отдавам на целия отбор – момчетата тичат, раздават се, играят. Нормално е който е в предни позиции да вкарва головете, затова сме нападателите на терена.

Не мога да коментирам дали Балъков ще ме извика в националния отбор. Това си е негово решение, той си преценява, нама какво да кажа по тази тема.”

 

Александър Дюлгеров:

Сашо Дюлгеров отбеляза първия си гол с виолетовия екип. „Първото полувреме ние играхме много добре, второто те изравниха играта. А първо те ни вкараха на два пъти, после пък ние изравнихме. Щастлив съм единствено от първия си гол за „Етър”, за равния резултат – не толкова, защото четвърти мач поред не бием. Хубаво е, че не падаме от силните отбори, но днес имахме реален шанс да победим и да съберем повече точки.

Всеки един гол дава самочувствие, така че се надявам да продължаваме по същия начин и да радвам феновете, защо не да отбележа и още някое попадение. В „Етър” се чувстам отлично, обстановката е много добра, колективът също. Винаги съм казвал, че за мен колективът е на първо място, защото нямаме чак такива изявени индивидуалности да разчитаме на един или двама. Отборната игра при нас е водеща, надявам се да показваме все по-добри игри.

Срещу „Славия” излизаме за победа, това е ясно. Всеки един отбор излиза за победа, така че се надявам следващата седмица да започнем и да печелим.”

 

Румен Руменов:

„Получи се равностоен мач. Първото полувреме ги превъзхождахме, второто те ни натиснаха. Имахе четири тежки мача и равенството беше закономерно, но имахме нашите шансове, за което можем да съжаляваме, че не победихме. Не ни достигна завършващият удар.

Доволен съм, че не загубихме срещу нито един от водещите отбори. Никой не е очаквал да се представим на такова ниво срещу тях.

Фактът, че Красимир Балъков е на трибуните може само да ни стимулира. Той е голямо име, всеки иска да се доказва и да се бори за националния отбор. Надявам се повече момчета от нашия тим да попаднат там.”

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ