"Ивайло"

Призив към великотърновци да напълнят стадион “Ивайло” издигнаха феновете на “Етър” преди последния мач на футболния тим. В събота “виолетовите” приемат “Марек” в директен решаващ мач за оставането си в “Б” група, като победата оставя единия от двата отбора на заветното 12-о място.

Идеята е публиката масово да дойде на градския стадион и напълни трибуните, като с гореща подкрепа помогне на тима в решаващия мач и се превърне в 12-ия играч на “Етър”. От няколко дни в сайта www.etarfans.org вървят призиви към всички футболни хора в града и региона да бъдат на съботния мач.

etar2lj71

“Велико Търново спорт” се присъединява към инициативата “Да напълним стадион “Ивайло”! Същият призив великотърновските медии бяха отправили преди 5 години, когато “Етър” първо отстрани “Славия” в турнира за купата на България, а после игра срещу “Левски”. 9000 души дойдоха тогава на стадиона за сблъсъка със “сините”.

Агитката по традиция готви хореография за мача, а непосредствено преди началото му ще има и награждаване на Футболиста № 1 на “Етър” за сезон 2008-2009 г., чието име ще стане ясно днес.

Тагове:

КОМЕНТАРИ