dsc07938
Да напълним стадион “Ивайло” в петък! За пореден път в последните години подемаме този призив. Началото бе през 2004 г., когато етърци срещнаха и отстраниха “Славия” в турнира за купата на България, а после пред 9000 души играха и срещу “Левски”.

После през годините отново призивът бе издиган за важни мачове – за спасяване от изпадане, за влизане в по-горна група, за възлови дербита. За последно кампанията “Да напълним стадион “Ивайло” бе точно преди година, когато победата в последния кръг означаваше влизане във Втора лига.

Днес залогът е още по-голям. През последните 4 години “Етър” тръгна и измина дълъг път. Без да разчита (за разлика от други) на административни вкарвания в тази или онази група. “Етър” измина своя път ЧЕСТНО и по единствения правилен начин – когато нещата се случват по естествен път и с времето си.

През целия сезон “виолетовите” бяха абсолютен хегемон в първенството и оглавяваха класирането почти непрекъснато. За разлика от други отбори, срещу “Етър” всички съперници се хвърляха на максимум и на практика великотърновският тим нямаше нито един лесен мач.

В петък срещу “Царско село” обаче залогът наистина е голям – “болярите” са само на победа от влизане в Първа лига. Често се твърди, че мястото на “Етър” е в елита. През годините нашият тим е защитил това твърдение с труд и пот.

Защото мястото в “А” група не се дава, то се ИЗВОЮВА! Безкрайно труден ще е мачът и срещу “Царско село”. В него “Етър” трябва да покаже, че заслужава влизането си и вярваме, че ще го докаже.

Нека отново напълним стадион “Ивайло”! Няма по-голям стимул за футболистите от пълни трибуни и гореща подкрепа, а с изявите си този сезон те доказаха, че заслужават вот на доверие. Нека вземем заедно така важната победа!

Петък, 19 май, 17:30 ч., стадион “Ивайло”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ