"Спарта" бележи, Стойчо Иванов в прегръдките на съотборниците си.

Мненията след мача “Спарта” (Самоводене) – “Локомотив” (Дряново) 4:1 на пресконференцията след срещата.

Борислав Евтимов – старши треньор на “Спарта”:

“Като за първа победа във “В” група съм доволен от старанието на играчите, от тези, които влязоха второто полувреме. Готвихме се сериозно за този мач, доволен съм като цяло. След 2:0 си проличаха стари слабости – прибързваме всяка атака да бъде голова, центрирания при статични положения… Върнахме противника в мача, но ще работим да отстраняваме тези грешки. Но нещата си дойдоха на мястото и пропуснахме доста положения за гол, ако бяха реализирани, резултатът щеше да бъде друг. Персонални оценки няма да давам, но като цяло – доста добре.”

Димитър Манолов – изпълнителен директор на клуба:

“Благодаря на момчетата, че победиха и съм доволен от хубавите голове, но не и от играта. Имаше много безцелно проиграни положения, имаше подценяване на противника, което няма да толерирам. Преди мача казах, че ще се играе на 100 процента и че няма да има никаква милост. Вярно е, че в Дряново играят 7 бивши футболисти на нашия отбор, това не го коментирам и не подценявам никого. Но не съм убеден, че нашите играчи дадоха всичко от себе си, особено в последните 60 минути. На почивката влязох и се опитах да ги мобилизирам, казах как се виждат нещата извън терена. Не видях резултати от моя разговор с тях, ще си кажем тези неща на разбора.

Очаквам много повече и от резервите, които влязоха. На скамейката и извън групата останаха момчета, които щяха да дадат много-много повече от тези, които бяха на терена, затова ще има и промени. Хората, на които треньорът е гласувал доверие, трябва да излязат и да се “размажат” на терена. Победата – да, красивите голове – да, но толкова безцелно пропилени ситуации и лежерна игра – не! Искам от ФК “Спарта” спортна злоба, голямо желание за игра и доказване.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ