IMG_8378

Първият по рода си спортен клуб Club Seven отвори врати във Велико Търново. Както подхожда на името му, той бе открит на 7-и септември в 7:07:07 pm. Той се намира на ул. „Княз Дондуков” 27 в центъра на старата столица (бившето кафе „Ливърпул”).

С чаша вино на стилен коктейл неговите собственици Емил Йорданов и Светослав Гинчев приветстваха гостите, присъствали на откриването.

За всички любители на спорта заведението предлага уютна арт атмосфера за гледане на мачове и приятни срещи с приятели. Club Seven е и новото културно средище на Велико Търново. От участия на световноизвестни изпълнители до срещи с добре познати писатели и артисти, заведението ще предлага богат набор от тематични вечери и специално организирани събития.

 

„Освен спортните мачове и събития, които ще наблюдаваме тук, ще има и много срещи с известни личности – музикални, спортни… Утре наш специален гост ще бъде китаристът на Б.Т.Р. Славчо, на 14 септември ще имаме среща с Мартин Камбуров – все още играещият наш голям футболист. После ще ни гостува Габриел Обертан на 15 октомври, което ще бъде голямо изживяване за всички фенове на „Манчестър Юнайтед”, на 19 октомври наш гост ще бъде Графа… Ще имаме срeщи с певци, артисти, писатели, художници – с хора, които искат да представят произведенията си. В нашата страна има толкова кадърни хора, които трудно намират къде да се изявяват, ще им представим всичко това.

Централният офис на „Фенклуб Манчестър Юнайтед България” също вече е тук, сега ни обявиха за № 3 в света, догодина твърдо ставаме № 1 и се надявам се да успеем. В Club Seven обаче феновете на всички отбори могат да идват да гледат тук мачовете на своите любимци”, заяви Емил Йорданов – DJ Емо.

IMG_8384

Тагове:

КОМЕНТАРИ