IMG_0190

сн. regnews.net

С екипи на „Красико” ще играе „Локомотив” (ГО). Те ще бъдат представени в последната проверка преди първия официален мач срещу „Дунав” (Русе) в събота на градския стадион в Горна Оряховица, съобщи regnews.net.

Екипите са решени в два варианта. Официалните цветове са в черно и бяло райе, а вторият е в червено и черно. Фланелките са от актуалната материя известна още като „дишаща”. Част от екипировката се предоставя като спонсорство от „Красико спорт”. Фирмата облича голяма част от отборите ни в „А” група и е лицензиант на няколко водещи италиански концерна за спортна екипировка.

Засега няма изписани лога на рекламодатели върху новите екипи. Ръководството обаче потвърди за сериозен интерес и вече има изготвен регламент за стойността на рекламните позиции. В момента се водят паралелно разговори с няколко фирми за спонсорство. Според неофициална информация най-атрактивната позиция е оценена на 60 000 лв. С нови екипи ще бъдат и всички отбори от детско-юношеската школа. „Локомотив” е пред финализиране на договор със сериозна местна компания, която е изявила готовност да бъде официален спонсор на подрастващите.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ