boncho_genchev
Бончо Генчев е новият председател на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново, съобщи “7 дни спорт”. Назначението му ще бъде официално обявено днес от Българския футболен съюз. Бившият национал наследява на поста своя съотборник и приятел Трифон Иванов, който почина от инфаркт на 50-годишна възраст.

Със заповед на президента на БФС Борислав Михайлов постът временно бе поет от секретаря Игор Бакьов, като първоначално от футболната централа заявиха, че името на новия шеф ще бъде обявено от 1 април, но вече са взели решение.

Бончо Генчев не води “Етър” в неделния мач срещу “Кариана” и изобщо не присъства на стадион “Ивайло”. “Виолетовите” бяха водени в мача от треньорите Калоян Чакъров и Илиян Киряков, а още в близките дни се очаква да стане ясно името на новия старши треньор на етърци.

Това е и отговорът на въпроса за измислената “новина” от в-к “Тема Спорт”, който си позволи да цитира оценка за мача на “виолетовите”, дадени уж пред sport-vt.com от “наставника на болярите Бончо Генчев”. Истината е, че бронзовият медалист от САЩ-94 от 1 март въобще не е треньор на “Етър”.

Още по темата: http://sport-vt.com/v-k-tema-sport-vie-normalni-li-ste.html

Междувременно очакваме извинение от в-к “Тема Спорт”!

КОМЕНТАРИ