26220082_1661237960607420_7329120294888763092_n
Два клуба от региона – детският СК “Болярчета” и мъжкият “Локомотив” (ГО) почетоха паметта на застреляния в понеделник бизнесмен и благодетел Петър Христов. Неговата фирма “Лактима” ЕАД бе основен спонсор на “Болярчета”. Петър Христов бе и първият президент на “Локомотив” (ГО) в професионалния футбол, като с него тимът достигна до 8-ото място в “А” група, и до последно сега помагаше финансово на клуба.

“Преди години, когато никой друг не го направи, един човек повярва в нас …подаде ни ръка и сбъдна една наша мечта. Без да изисква нищо и споделяйки победите и постиженията ни с нас…
Поклон пред светлата му памет!
СК “Болярчета” изказва най-искрени съболезнования на близките на Петър Христов!”, се казва в съобщението на “Болярчета”.

IMG_9694

Със съболезнователно съобщение излезе и ръководството на ОФК „Локомотив” (ГО) „Локомотив” загуби човек, който през всичките години е живял с болките и тревогите на клуба. Той участваше активно в проекта за възраждане на клуба и до последния си дъх не щадеше сили и средства по отношение финансирането на „Локомотив”, се казва в съобщението. Завинаги един от нас, завършва то. Във ВИП ложата на стадион „Локомотив” ще бъде запазено кресло с името на Петър Христов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ