IMG_3064

Нападателят на „Етър“ Флорент Боджадж не за първи път бележи за „виолетовите“, но този път попадението му бе с цената на трите точки, което го направи много щастлив. Напълно заслужено той бе избран и за Играч на мача. Веднага след края Боджадж даде интервю и за „Велико Търново спорт“.

“Много важна победа, защото се изравнихме с „Черно море“ на шестото място. Много съм щастлив! Атакувахме през цялото време и бяхме търпеливи. Те бяха много компактен отбор, играят добре в защита и беше трудно да я разбием.

Щастлив съм, че вкарах победния гол. Много, много важен гол за мен. Не бях вкарвал от мача с „Берое“, после нямах късмет. Имах няколко ситуации, които можех да отбележа днес и бях твърдо решен да успея. Много го исках, опитвах и опитвах, докато се получи. Просто шутирах с левия крак към вратата. Това със сигурност е най-важният ми гол за „Етър“ до момента, защото ни вкарва в топ 6.

Много съм щастлив. Моето семейство гледа мача вкъщи и посвещавам този гол на тях. Много благодаря и на феновете за подкрепата! През целия мач чувах как публиката ни подкрепя и затова като вкарах, се втурнах към тях. Исках да го отпразнувам с феновете.

Ние сме добър тим – сто процента за топ 6. Играем добре, подаваме си добре топката, изпълняваме указанията на треньора. На нашия стадион сме много силни, като гости – също, така че нищо не ни пречи. Имаме сили за шестицата.

В много добра форма сме и трябва да продължим с тази инерция и за мача с „Ботев“ (Пд). Те са много добър отбор, но у дома ние можем да победим всеки и ако дадем най-доброто от себе си, ще бием и тях.“.

Тагове:

КОМЕНТАРИ