Някогашният защитник на „Етър” Веселин Великов е новият старши треньор на „Любимец”, съобщи ексклузивно Footbal24.bg. Той ще замени на поста Стамен Белчев, който бе освободен по-рано днес от поста. Великов е част от щата на „Любимец” през последните сезони, в този отбор приключи и кариерата си.

Негов помощник треньор ще бъде Павлин Иванов, който пък миналата година бе треньор на вратарите във великотърновския клуб.

„Любимец” остана без старши-треньор, след като Стамен Белчев е бил освободен днес. Тимът записа две загуби в първите три кръга на обединената “Б” група и това е най-вероятната причина за решението на ръководството. Белчев води „Любимец” през последните няколко сезона, като в Източната “Б” група тимът винаги е бил сред водещите.

 

„Велико Търново спорт” вече е част от Footbal24.bg

Един от най-четените регионални сайтове от началото на септември вече е част от структурата на Footbal24.bg.

Footbal24.bg е единственият строго специализиран сайт за български футбол. В него могат да се следят на живо всички мачове от “А” и “Б” група, както и най-интересните двубои от “В” група. Сайтът разполага с уникална статистическа база от данни за абсолютно всички първенства в България до пета дивизия.

Сайтът произвежда между 50 и 60 уникални новини на ден за български и най-интересното от световния футбол. Football24.bg се използва като основен източник на информация за „Б“ и „В“ групите в Българи.Наред с най-богатата статистическа база Football24.bg, в сайта феновете намират разнообразни новини, авторски фотогалерии, коментари, анализи, блогове и прогнози. Потребителите на Football24.bg се включват в атрактивна игра с прогнози, интересът към която непрестанно расте. Football24.bg разполага с кореспонденти в цялата страна.

Надяваме се нашето партньорство да бъде от взаимна полза, най-вече за нашите читатели!

Тагове:

КОМЕНТАРИ