Неприятна и крайно нелепа контузия сполетя бившия футболист на „Етър” и настоящ на „Нефтохимик” Стамен Ангелов, който хлътна в шахта по време на последния мач на тима си.

Работникът на стадион “Червено знаме” в Долно Езерово, който отговаря за поддръжката на терена, е уволнен, съобщиха от ръководството на “Нефтохимик”. Наказателната мярка е наложена заради нелепата, но тежка травма, която сполетя аса на “шейховете” Стамен Ангелов, пише сайтът Besove.bg.

По време на последния мач със „Сливен” той се затичал да догони излизаща от терена топка, но хлътнал в шахта с отместен капак и ударил лошо десния си крак. Линейката веднага го отвела в бургаската болница, където констатирали счупена кост в глезена. Това наложи кракът на Ангелов да бъде гипсиран. Заради контузията титулярният полузащитник ще липсва от състава на „нафтата” в решителните мачове за завръщане в “А” група до края на сезона.

Отсъствието за лечение на глезена си Стамен Ангелов ще използва за медицинска интервенция и в дясното коляно, където също има здравословен проблем.

Тагове:

КОМЕНТАРИ