y
Билетите за решаващия мач на етърци за влизане в Първа лига се пускат в предварителна продажба от сряда, съобщиха от ОП „Спортни имоти и прояви“. „Етър“ приема в петък „Царско село“ в последно домакинство за сезона, като победата му гарантира влизане в елитната група. Мачът е на 19 май от 17:30 ч. на стадион „Ивайло“.

Интересът е огромен и се очаква зрителски рекорд по посещаемост за настоящото първенство. Заради това билетите от утре ще се продават на две места едновременно. От сряда от петък целодневно те могат да бъдат закупени в офиса на ОП „Спортни имоти и прояви“, който се намира до Зоналния съвет на БФС вляво от централния вход на спортния комплекс „Ивайло“.

Освен това в трите дни от 11:00 до 13:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена и касата до заведението „Шампиони-91“.

Богата програма преди мача, по време на двубоя и след него очаква зрителите. Част от нея е представяне на отборите от детско-юношеската школа на „Етър“, повечето от които завършват на първо място в своите първенства, очакват се още куп прояви, които ще бъдат обявени в следващите дни. Фенклуб „Етър“ готви също подобаваща хореография и шоу за предстоящия мач.

Тагове:

КОМЕНТАРИ