y
Билетите за решаващия мач на етърци за влизане в Първа лига се пускат в предварителна продажба от сряда, съобщиха от ОП “Спортни имоти и прояви”. “Етър” приема в петък “Царско село” в последно домакинство за сезона, като победата му гарантира влизане в елитната група. Мачът е на 19 май от 17:30 ч. на стадион “Ивайло”.

Интересът е огромен и се очаква зрителски рекорд по посещаемост за настоящото първенство. Заради това билетите от утре ще се продават на две места едновременно. От сряда от петък целодневно те могат да бъдат закупени в офиса на ОП “Спортни имоти и прояви”, който се намира до Зоналния съвет на БФС вляво от централния вход на спортния комплекс “Ивайло”.

Освен това в трите дни от 11:00 до 13:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена и касата до заведението “Шампиони-91”.

Богата програма преди мача, по време на двубоя и след него очаква зрителите. Част от нея е представяне на отборите от детско-юношеската школа на “Етър”, повечето от които завършват на първо място в своите първенства, очакват се още куп прояви, които ще бъдат обявени в следващите дни. Фенклуб “Етър” готви също подобаваща хореография и шоу за предстоящия мач.

Тагове:

КОМЕНТАРИ