IMG_0799

Инспекция на състоянието на стадион „Ивайло” и готовността му да приема мачове от Първа лига направиха днес от Българския футболен съюз. Спортният комплекс бе посетен от зам. изпълнителния директор на централата Павел Колев и Андрей Мединцев, които бяха посрещнати от председателя на Зоналния съвет на БФС Бончо Генчев и секретаря Игор Бакьов, които заедно с директора на стадиона Петко Павлов и представителите на „Етър” Стефан Атанасов и Страцимир Тинчев огледаха съоръжението.

Проверяващите дадоха много добра оценка на стадион „Ивайло”, като направиха и съответните препоръки, които обаче трябва да бъдат изпълнени, за да може стадионът да приема мачове от елита. Поставяне на електрическо осветление е основната от тях. Освен това е необходим задължителен ремонт на двете съблекални, изграждане на отделен вход за ВИП ложите, за да няма никакво присъствие на странични хора във фоайето преди и по време на мачовете. Необходимо е и отварянето на още една тоалетна на трибуните, както и дооправяне на помещенията за медиите. Почти напълно е завършена модерна зала за пресконференциите.

Сезонът в Първа лига стартира най-вероятно на 16 юли. Очаква се отборът на „Етър” да започне предсезонната си подготовка на 14 юни.

Ivailo-veliko-tarnovo

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ