IMG_0995

Няма промени в ръководството на „Етър“ след проведените днес заседание на Управителния съвет и последвалото Общо събрание на клуба. На сбирката на клубната управа трябваше да бъде направен отчет за периода 2016-2019 г., както и да бъдат предложени промени в състава на ръководния орган, които след това да бъдат гласувани и узаконени на Общо събрание.

Шефовете на „Етър“ обявиха, че не е имало техническа възможност отчетът да бъде изготвен до днес и предложиха на Общото събрание това да стане до края на следващия месец. Така в крайна сметка събранието реши да бъде свикана нова сбирка, като определи за краен срок 28 февруари т.г. На нея трябва да бъде представен отчетът за дейността, както и евентуалните промени в клубната управа.

На практика днес бе взето само едно решение, което бе задължително заради новите промени в Закона за спорта – клубът да промени името си съгласно тези изисквания. Новото наименование ще бъде „Футболен клуб Етър ВТ“ и то ще бъде още следващите дни вписано в Търговския регистър.

След сбирката бяха обявени и промените в треньорския щаб на новия наставник Петко Петков. От щаба му отпада Илиян Киряков, на когото ще бъде предложена друга длъжност в клуба, а в щаба като помощник-треньори влизат още Марин Стефанов и Николай Катъров.

Тагове:

КОМЕНТАРИ