IMG_8463 - Copy

Сред зрителите на мача бе и легендата на българския футбол Красимир Балъков, който е и член на Управителния съвет на „Етър Велико Търново”. Бала даде висока оценка за желанието и себераздаването на футболистите.

„Първото полувреме се подлъгахме малко по играта на „Септември”, които действаха много дефанзивно. През втората част нещата се подобриха, атакувахме по-бързо, бяхме по-агресивни, създадохме повече положения. Заслужено изравнихме и можеше и да победим. На фона на цялата игра – абсолютно заслужена точка и загубени две.

Най-хубавото е като гледам мачовете на „Етър” тяхната агресивност и желанието на играчите до последната секунда да дават всичко от себе си. Поздравявам ги за това заедно с треньорското ръководство, нека продължават по същия път. Точките се взимат или се губят, но най-важното е основата, а нея я има в „Етър”. Ако продължим с това желание за победа, тази агресивност, с този заряд и непримиримост до последната минута, успехът винаги ще е с нас.”

Стефан Атанасов – спортно-технически директор:

„Водихме изцяло играта”

„Един от добрите мачове на нашия отбор, израстваме от мач на мач. Водихме изцяло играта, контролирахме мача. Допуснахме една грешка, но после отборът заигра на високи обороти малшансът ни попречи за пълния успех. Момчетата се раздадоха, благодаря им за старанието. Гледаме напред и се надявам в следващия мач да зарадваме търновската публика.

Откакто влязохме в професионалния футбол, в София м.г. нямаме загуба в петте ни гостувания, този сезон продължаваме серията с още три мача. В кръга на шегата, гостоприемството на Стойне Манолов в „Царско село” ни носи късмет, благодарим му и ще продължаваме да отсядяме там.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ