IMG_5370

„Днес отново направихме един много-много добър мач. За жалост късметът винаги ни загърбва в последните срещи. Накрая дойде и огорчението с втория гол на ЦСКА.Трябват ни точки, жалко, че този характер, който отборът показва, не се реализира поне с минимален успех, който да ни даде дух и увереност. Но аз им казах на момчетата: по този начин, по който играем, рано или късно ще дойде късметът.

Работим много и с вяра в това, което правим. Имаме в момента най-малкия бюджет в Първа лига, успяхме да съберем добри футболисти, които слушат и се учат с всеки ден. С всеки изминал мач нещата стават все по-добри. Единственото, което ни липсва, ка точките. Отборът го показа и игра със самочувствие срещу силен ЦСКА. Играхме равностоно, даже в определени моменти диктувахме ритъма на игра. Това е похвално и аз съм изключително доволен.

Най-важното е, че се запазва атмосферата и желанието за победа. С всеки мач качваме нивото и това е най-позитивното. Това, което трябва да подобрим, е да бъдем още по-внимателни и концентрирани в определени ситуации, особено срещу грандовете. Те има качествени футболисти и могат да решат един мач в определена ситуация, което и стана.

Очаквайте срещу „Левски” същото – нас от имена не ни е страх, ще дадем всичко от себе си, защото имаме отбор с характер. Нашите мачове на истината ще бъдат след редовния сезон, там трябва вече на всяка цена да си вземем точките, които са ни необходими.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ