IMG_3257

„Футболът е една голяма психология, видяхме мача „Славия” – ЦСКА, като махна съдията – всичко останало. Когато изскочиш от концепцията си, с която искаш да печелиш, влизаш в една негативна спирала. Ние пропуснахме трети гол преди почивката, с който можеше да ги матираме и да си решим мача. 2:0 е много коварен резултат, казах го на момчетата в съблекалнята, че трябва да излезем още по-подготвени.

Футболът винаги ти дава уроци. Публиката искаше още и още, но съумяхме да овладеем емоциите и да притежаваме топката по-трайно. Това беше един урок за моите футболисти. „Ботев” (Враца) са доста боеспособен отбор, играят с голямо желание, във всеки един момент могат да те изненадат. Пожелавам им успех.

Това е трети мач за кратко време, ще бъде тежко и за „Левски” срещу нас. В края на полусезона не е хубаво да се правят английски седмици. Ще дадем всичко срещу „Левски”. Ще направим така, че да може да се възстановим и да се подготвим добре за мача. Предишния път ни подцениха, сега при всички положения няма да ни подценят, така че всичко зависи от нас. Важно е какъв ден ще имаме. Срещу „Левски”, „Лудогорец” и ЦСКА трябва да имаш ден. Трябва да си играем футбола и да нямаме притеснения от това, че на „Левски” им трябват точки.

Ние сме реалисти, целта ни е да съберем точки, които да ни осигурят мястото в Първа лига. А ако успеем да влезем в първата шестица, това ще е голяма заслуга на клуба и футболистите.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ