46747080_10155983689797076_1324849243034222592_n

Главният мениджър на „Етър” Красимир Балъков даде интервю пред „Спортно шоу Гонг” за подготовката на тима и селекцията.

„Започваме на изкуствен терен, доволни сме, че поне това имаме в това лошо време. Ще трябва да се съобразяваме с атмосферните условия. Няма да можем да проведем в първите десет дни подготовката, както искахме, но няма какво да направим. От 17 януари заминаваме за Турция до 1 февруари и там ще имаме перфектни условия за тренировъчен процес.

Имаме разговори с някои играчи, които искаме да привлечем. Мислим да вземем двама-трима футболисти, за да подсилим конкуренцията. Но имаме достатъчно време, за да преценим кой отговаря на нашите условия. Имаме балансиран хомогенен състав, добре сглобен, не искам да разваляме и колектива. Търсим по-млади талантливи български футболисти, които взимат по-малко участие в отборите си – ЦСКА, „Левски”, „Лудогорец”. Имаме такива варианти, а дали ще станат факт, само времето ще покаже.

Искам на всеки пост да имаме поне по двама футболисти, за да имаме конкуренци, в защита имаме нужда от леко подсилване, както и в атака.

За съдийството – гледаме напред, надяваме се в бъдеще да нямаме такива инциденти. Но във футбола всичко се случва. Съдиите също са хора, но се надявам да грешат по-малко.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ