Balakov

Легендата на „Етър” Красимир Балъков потвърди участието си в юбилейния мач на Христо Стоичков и призна, че чака с нетърпение мегашоуто на 20 май на стадион „Васил Левски” по повод на 50-ия юбилей на Камата.

„Разбира се, че ще играя. Изобщо не съм се замислял. Стоичков е най-големият български футболист и най-изявеният от нашето златно поколение. Когато Христо ме покани, трябва да съм мъртъв, за да не се отзова.

След като разбрах как се подготвя и с какъв замах се действа, мога да ви кажа, че ще бъде един уникален ден, стадионът ще се напълни докрай и ще стане страхотно представление. Красноречив е фактът, че толкова големи имена в световен мащаб ще уважат Христо и ще дойдат в София. Аз съм щастлив и горд, че съм сред хората, поканени от Стоичков. Каквото и да се говори, ние с него сме жънали безброй успехи и сме били заедно на терена и извън него”, заяви неотдавна пред в. „Труд” Краси Балъков.

Другите поканени българи на този етап са Любослав Пенев, Йордан Лечков, Наско Сираков и Емил Костадинов. Обявеният до този момент списък на звездите е повече от впечатляващ и на първо място в него стои самият Диего Армандо Марадона. Гениалният аржентинец е приятел на Стоичков и го покани на своя бенефис в Буенос Айрес през 2001 г. Освен Марадона на ст. “Васил Левски” ще играят златните момчета на хърватския футбол Давор Шукер и Звонимир Бобан, на румънския – Георге Хаджи и Георге Попеску, и други величия като чилиеца Иван Саморано и италианеца Джанфранко Дзола.

КОМЕНТАРИ