IMG_2541 - Copy - Copy - Copy

„Проблемът на „Етър“ е една победа. Имал съм и като състезател, и като треньор такива моменти. Винаги късметът те загърбва. Този фаул на Галчев не беше някакъв страхотен, но топката влезе след рикошет. Натиснахме ги, те се затвориха, имаха и малко късмет и си взеха трите точки. Отборът ни е в много добро настроение. Ако не държим колектива и не вярваме, трудно ще се случат нещата. Ще дойде моментът, когато ще ни покрие късметът. Не искам момчетата да го мислят толкова много. Ние бяхме с 10 точки зад „Септември“ и „Локо“ Пд преди този кръг. Реално и да бяхме били, нещата щяха да бъдат много трудни за второто място в групата, но ще се борим, докато имаме теоретични шансове.

„Етър“ е убедителен, играе и хубав футбол. Организирани сме. С Елбер и Бобич навремето, с други големи звезди сме се борили първо за оставане, после за Шампионска лига. Трябва да задържим колектива и рано или късно ще дойде това, което искаме. Ще направим всичко възможно да запазим елитния си статут. Ако трябва ще идем на един и на втори бараж. Аз не се съмнявам, защото виждам какъв отбор имаме. Когато победим веднъж, психологията става съвсем друга.

Играем мач за мач. Очаквам най-накрая да ни покрие късметът и да вземем три точки. Имаме достатъчно време до другия понеделник и спокойно и без напрежение да излезем срещу „Дунав“. Продължаваме, нищо, че сме загубили. Рано или късно ще си вземем точките.“

Тагове:

КОМЕНТАРИ