27335978_10214708101283640_35516759_o

Главният мениджър на “Етър” Красимир Балъков изрази задоволството си от представянето срещу водача в босненското първенство “Железничар” (Сараево).

“Много добро представяне срещу „Железничар”. Имаше желание у момчетата да изпълняват това, което искам, и бяха възнаградени с минимален успех и в резултата срещу класен отбор. Играхме много организирано в концепцията, която налагаме, без много грешки. Играчите са изморени от подготовката и това е нормално, но го превъзмогват.

Стана доста по-здрав мач от предишния, „Железничар” е отбор, който се хвърля с всички сили и не обича да губи. Хубаво е, че има такива мачове, за да могат момчетата да играят на нивото на такива отбори. Показаха дух и желание, а такива резултати им дават и самочувствие. Разбира се, има още много какво да работим.

Руменов не игра, тъй като има лека травма. Денис Григич изигра 90 минути, доволен съм от него. Аласана Мане направи 45 минути, също стабилен, най-хубавото е, че се интегрира много бързо в отбора. Надявам се и Яни Пехливанов, който бе болен, от утре да започне тренировки. С Бадара не рискувахме, докато не се възстанови напълно. Радващото е, че в отбора няма сериозни контузии. Продължаваме пълноценно да работим.”

Адмир Аджем – старши треньор на “Железничар”:

“Етър” бе сериозен и силен противник”

“Играхме първия си мач в Турция. Представихме се добре и сме доволни от това. Имахме сериозен, силен противник и най-важното беше, че мачът мина без контузии. Утре имаме възстановяване и продължаваме напред.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ