27153415_10215370175837058_368402720_n1

За идването на Аласана Мане от „Барселона” под наем в “Етър” основната заслуга е на Хосе-Мари Бакеро и на Лъчо Танев, съобщи главният мениджър на “Етър” Красимир Балъков. “Той тепърва ще прави подготовка, но го пуснах за малко, за да усети нещата. Като се подготви, в лицето на Мане ще имаме много здрава конкуренция в средата на терена.

Алиуне Бадара има болка в бедрото, дадохме му почивка, но в следващия мач ще е на линия. Яни Пехливанов е на легло от 4 дни и на антибиотици и не можех да разчитам на него, вторият вратар Денис Григич също имаше проблеми”, коментира Балъков липсата на тримата играчи в проверката.

„Независимо срещу кого играем, резултатите нямат значение, за мен важно е как играе отборът. В третата седмица от подготовката сме и сега ще е най-тежко. Доволен съм от желанието и себераздаването в мача и изпълнението на тактическите задачи. „Лех” не е никак случаен отбор, борят за се титлата в Полша, освен това са и напред с подготовката. Стана много добра контрола, през втората част малко нарушихме организацията в играта и се видя, че сме далеч от тях. Много имаме да работим, но старание имаше от всички момчета и съм много доволен. За мен най-важното е футболистите да се подготвят по най-добрия начин и да изпълняват това, което изисквам”, заяви след мача срещу “Лех” (Познан) Красимир Балъков.

Тагове:

КОМЕНТАРИ