10_Etar-1-nw1srws23qarqpaubdn7pcvfohu83ifnux202uozvi

Привържениците на “Етър” готвят масирано присъствие на предстоящия мач срещу “Дунав” в събота от поредния кръг на Първа лига. Автомобилно шествие с коли готвят феновете до крайдунавския град.

Етърци направиха серия от няколко добри мача – второто полувреме срещу “Левски”, победата над “Септември” с 2:1 в София и в контролата над “Ботев” (Враца) в Правец с 4:2, което повиши отново очакванията към тима. Именно в Русе пък в последното гостуване от миналия сезон “виолетовите” спечелиха с 2:1 и подпечатаха 11-ото си място в класирането пред масово присъствие на своите фенове на трибуните.

“В събота пътуваме до Русе, за да подкрепим “Етър”! Сборен пункт: паркингът на стадион ,,Ивайло” в 12:15 ч. с готовност за тръгване не по-късно от 12:40 ч. Пътуваме с коли, всички “виолетови” фенове, които искат да се присъединят към нас, са добре дошли на паркинга по обяд”, съобщиха от “Ултра Фронт Боляри”. Организаторите призовават всеки да си носи документи за самоличност, защото според новата наредба няма да бъдат допускани лица без лични карти да влязат на стадиона. От входа на Русе автоколоната с феновете ще бъде ескортирана до стадиона от местната полиция.

Началото на мача е в 14:45 ч. в събота, 15 септември, на Градския стадион в Русе.
“Избери да подкрепиш отбора на трибуните, а не пред телевизора! Само тогава можеш да твърдиш, че си истински. Само “Етър”!, завършва призивът на феновете.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ