IMG_9194
Ръководството на “Локомотив” (ГО) и феновете организират автопоход за дербито срещу “Дунав” в Русе. При евентуална победа в дебюта на новия треньор Александър Томаш, горнооряховци ще се върнат отново в битката за “А” група.

Автопоходът тръгва в събота от 14 ч. от съда в Горна Оряховица, като са осигурени два автобуса, а цената е 7 лв. Има готовност и за трети автобус, а много от феновете тръгват и с личните си коли. Идеята обаче е всички да се организират и тръгнат заедно в автошествието.

Мачът е от 17 часа на градския стадион в Русе. “Мачът с лидера в групата идва в много важен момент за нашия отбор. Намираме се в ситуация, когато се решава дали ще постигнем големите си цели. Затова всички трябва да сме заедно, за да подкрепим отбора. Футболистите се нуждаят от подкрепата на феновете, на ръководството, на цялата общественост, за да постигнат задачата си. Затова призоваваме всички да бъдем в Русе”, апелираха от ръководството на клуба.

Промени в състава няма – нито освободени, нито нови футболисти, съобщи старши треньорът Александър Томаш. Действаме, готвим се за важния мач в Русе, лаконичен бе наставникът.

Тагове:

КОМЕНТАРИ