Крайно ядосан на играта в защита е старши треньорът на етърци Николай Арнаудов. Утре на тима предстои разбор на мача с „Ботев“ (Криводол), като треньорският щаб ще пусне записа на футболистите и всички заедно ще обсъждат грешките.

„Не съм доволен от нито един човек в защитата. Непростимо е да подхождат толкова елементарно в ситуациите, въпреки че непрекъснато им говорим как да действат. Играта в линия не значи да няма никакво подсигуряване, по двама скачат едновременно за високи топки, тръгват да теглят за засада, а други покриват…

Недопустимо е всеки съперник да ни вкарва с първата си атака, а после да тръгваме да обръщаме мачовете. Не може отбор като „Ботев“ (Криводол) без вкаран гол да идва и четири пъти да излизат сами срещу вратаря ни“, остро критичен бе Николай Арнаудов. Още след срещата той сподели, че отборът пропуска много голови положения, а в същото време допуска леки голове.

След разбора утре сутрин, предстои следобедна тренировка, в петък също ще се тренира двуразово. Мачът срещу „Чавдар“ (Бяла Слатина) е в събота от 18.00 ч. и този път няма да бъде отлаган с половин час, както бе преди седмица. Бургаският рефер Стефан Павлов ще свири срещата с помощници Николай Христов и Тезджан Сабри.

Няма контузени играчи след мача с криводолци, съобщи още Арнаудов. Наказани футболисти също няма, така че треньорският щаб ще има пълната възможност да направи и промени в стартовия състав за срещата с „Чавдар“.

Тагове:

КОМЕНТАРИ