10-Etarmart

Александър Нанков – президент на клуба: „Доволен съм. Доволен съм от второто полувреме, от резултата също. Нашите футболисти все още не показват пълните си възможности, играха на 70 % от това, което могат. През второто полувреме всичко си дойде на мястото. Хубавото е, че имаме млади футболисти, това се видя и при смените. Но тук е мястото да похваля и Мустафов, който е едва на 16 години, смятам, че това момче има бъдеще. Радвам се, че тези, които влязоха като смени, се включиха отлично и помогнаха да се обърне резултатът. Искам да поздравя всички момчета.

Съдийството няма да го коментирам. Налагам си принцип колкото и да горя в мачовете, после да не коментирам съдийството.”

 

Сашо Ангелов – старши треньор: „С тези младите момчета пак се получиха тези работи… Отдавам го и на това, че отборът от Червен бряг отпадна физически. Има още какво да се желае, особено в завършващата фаза. Най-основното за тези момчета е раздаването. Когато се раздават, нещата се получават. Мустафов имаше едно положение, в което подаде добре на Колев, но младостта си каза думата, уплаши се, той е все пак само на 16 години. Но вече всичко е в историята. Гледаме напред.

Още преди този мач казах, че имам малки притеснения и мачът ще е такъв, какъвто ние си го направим. Затова и за следващия мач във Видин ще кажа същото – може и да е труден, може и да е лесен. Ако подходим както през второто полувреме днес, би трябвало да бием.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ