pic005-stadion

Осем отбора от девойки до 15 г. ще спорят за купата M&BM. Второто издание на футболния турнир е на 9 септември на стадион “Ивайло”. Надпреварата е организирана от Асоциацията на българските футболисти и Зоналния съвет на БФС, с подкрепата на Община В. Търново.

В първа група са “Етър”, “Светкавица” (Градежница), “Боруна” (Царева ливада) и “Чавдар” (Троян), а във втора – “Янтра 2013” (Габрово), “Дунав” (Русе), “Гунди” (Плевен) и “Севлиево лейдис”. След мачовете в двете предварителни групи по реда на класирането в тях ще бъдат излъчени двойките, които разпределят местата от първо до осмо.

Мачовете са в две полувремена по 15 минути, като на терена са осем полеви състезателки и една вратарка. Предвижда се да бъдат отличени най-добрите индивидуални изпълнителки. Вратарка № 1, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател, голмайстор на турнира, най-техничен футболист, най-полезна състезателка, футболист № 1 на турнира и най-добър треньор. Двубоите стартират в 9:00 ч. на два терена, финалът е от 14:00 ч., а след него е тържественото награждаване.

КОМЕНТАРИ