60 полицаи ще следят за реда и спокойствието по време на регионалното дерби тази неделя, съобщи regnws.net. Една част от униформените ще бъдат от дирекцията във Велико Търново и ще ескортират публиката на „виолетовите”. Домакините от Горна Оряховица са ангажирали допълнително и гардове от частна охранителна фирма.

На официалната трибуна на градския стадион ще се допускат зрители само с покани. Намерение да наблюдава срещата на любимия си отбор е заявил главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, който не крие симпатиите си към „Локомотив”. „Разпратили сме покани до бизнесмени, общественици и местни ръководители. Не сме забравили и ветераните. За целта сме изготвили и специален списък, за да не пренебрегнем някое от големите имена на клуба. Предвидили сме покани и за гостуващия клуб, тъй като държим да имаме норамлни колегиални взаимоотношения, сподели членът на УС на „Локомотив” Огнян Стоянов. За ВИП-гостите ще има кетъринг, осигурен от „Болярка”.

Обикновените фенове също няма да скучаят. Пивоварната ще се включи подобаващо във футболния празник и ще разпъне свои шатри и апарати за наливно пиво в близост до стадиона.

Влизането за мача ще става от три входа. Горнооряховчани ще влизат откъм съблекалните и откъм спортната зала. За гостите от В. Търново е входът откъм Детския кът. На стадиона за тях е отредена „клетката” с около 200 правостоящи места и още около 800 седящи.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ