IMG_1753

Точно 30 гола паднаха във втория ден на зимния турнир по футбол в ДКС “В. Левски”. “Епъл” (Джулюница) разби с 10:3 “Победа” (Кесарево). Още през първата част джулюнчани, за които играят няколко футболисти от школата на “Етър 1924″, водеха с убедителното 8:1. Точни за „Епъл“ бяха Даниел Димитров и Димитър Цонев по три пъти, Николай Николаев и Цветомир Додуров по два пъти. За тима от Кесарево се разписаха Мартин Иванов и Борис Миланов (2).

Също резултатен, но далеч по-оспорван бе мачът между „Янтра” (Драганово) и „Илстрой”, завършил 5:3. Мартин Йорданов и Благовест Ангелов до почивката дадоха аванс на победителите, но в началото на втората част „Илстрой“ изравни, като във вратата на Ивелин Бонев се разписаха Иван Шишманов и Станимир Генов. Отново “Янтра” дръпна с 4:2 с попадения на Илиян Трифонов и Иван Радоев, пак Иван Шишманов намали, но с нов гол на Илко Трифонов дойде победата с 5:3.

„Табако трейд“ бе категоричен срещу „Билдинг къмпани“, като взе победата с 6:1. За отбора от Полски Тръмбеш, в който са играчи на третодивизионния „Янтра“, се отчетоха Тихомир Антонов, Борислав Иванов (два), Михаил Кулов, Красен Славчев и Калоян Илиев, а за великотърновци почетен гол вкара Пламен Тонев.

Първото равенство в турнира направиха „Ветеран турист“ и „Стима“. Двубоят завърши без победител, като попаденията за 1:1 паднаха в края му. Танер Халилов изведе „Стима“ напред в 32-ата минута, в последната 40-ата Ивалин Генов измъкна точката за „ветераните туристи”.

Мачовете днес:
17.00 „Тера Трак“ – „Яна 1“
18.00 „Банка ДСК“ – „Случаен превоз“
19.00 „КВН Фемили груп“ – „Долапчиеви“
20.00 „Ресторанти Щастливеца“ – „Мусала Брокер“

Тагове:

КОМЕНТАРИ