Сумата от 378.63 лв. бе събрана още в първия ден на кампанията „90 години „Етър”, отчетоха от Фен клуб ЕТЪР. Както вече писахме, днес стартира по тяхна инициатива кампания в подкрепа на предстоящия юбилей.

„За да отпразнуваме подобаващо голямата дата в историята на клуба ни, както и да подкрепим младия ни отбор във важните мачове така, както винаги сме го правили на нашия стадион – с хореографии и песни, Фен клуб Етър започва събирането на средства. Изготвени са фен артикули, а сумите от продажбата им ще постъпва в сметката по честванията. Приготвена е и урна, в която всеки при добро желание може да пусне колкото прецени за каузата”, обявиха през седмицата феновете.

Днес по време на мача „Етър” – „Ботев” (Луковит) представители на фенклуба събираха средства със специално направена урна. Първи на инициативата са откликнали футболистите от мъжкия отбор на „Етър”, които са дарили средства. Днес десетки зрители подкрепиха инициативата и отделиха от своите пари – някои с по 20 лв., други с 10, трети с 5, а някои и със стотинки – всеки според възможностите си. От фенклуба благодариха на всички и обявиха, че сувенирите са се разграбили, но такива ще има и при пътуването за Плевен, когато кампанията ще продължи.

Три безплатни автобуса отпусна президентът на клуба Александър Нанков за всички желаещи да подкрепят „Етър” срещу „Спартак” на 24 ноември.

Тагове:

КОМЕНТАРИ