Плакатът за мача "Етър" - "Славия"

По 3 лв. ще струват билетите за съботния мач за купата на България между “Етър” и “Славия”, съобщиха от великотърновския клуб. Входът обаче ще бъде безплатен за всички деца на възраст до 12 години срещу представяне на ученическа карта. Очаква се сериозна агитка и от гостуващия тим, за феновете на “Славия” цената на билетите ще е 5 лв.

Идеята за входни билети бе приета положително от фенклуба на “виолетовите”. Феновете изразяват категоричното си мнение във форумите, че цена от 2-3 лв. за домакинските мачове на “Етър” не би трябвала да спре никой от стадиона и би била финансовата подкрепа от всеки към клуба в сегашните трудни времена.

От клуба призоваха публиката да дойде по-рано на стадиона, за да не се получават големи опашки за билетите. Отворени ще бъдат три каси, една от които за сектора за гости. От четвъртък започва предварителна продажба на билетите за срущата със “Славия”. Те ще се продават в четвъртък, петък и събота в търговската мрежа на ЦБА (“Търговски парк”, “Пазара”, “Ловико”, “Магро”, “Стиви” и “Чолаковци”), както и в заведенията “Бианко” (на Картала, в Сентрал мол и Военния клуб) и кафе-клуб “Джак”. За предварителна продажба ще бъдат отворени и касите на стадион “Ивайло” в четвъртък и петък от 17 до 19 ч. и в събота от 11 ч. Билетите за предварителна продажба са луксозни със специално изработен дизайн.

Поръчани са специално за мача и цветни плакати, които ще бъдат разлепени из целия град. Както вчера писахме, вече е готов официалният календар на “Етър” за 2011 година. Първите 1000 бройки ще бъдат пуснати в продажба за срещата със “Славия”, цената ще е 2 лв. Нов тираж ще бъде отпечатан и за домакинския мач срещу “Банско” на 8 декември (сряда).

“Ние сме клубът на Велико Търново и ще защитим честта на една футболна столица. Нека старата столица на България победи новата столица в един директен двубой. Убеден съм, че няма играч от “Етър”, който да не даде душата и сърцето си да спечели тази битка. Нека публиката бъде по-многобройна, да доведем децата си, близките си, и да покажем, че всички в този град сме едно цяло. Да подкрепим нещо, което ни доставя радост. Да направим в събота празник, който да се превърне в традиция”, призова изп. директор на “Етър” Димитър Манолов.

Уникална хореография се готви за мача с “белите” в събота. Такава ще има както на официалните трибуни, така и в сектора на агитката, където отново подготвят подобаващо шоу.

Тагове:

КОМЕНТАРИ