Настоящият сезон се очертава като много силен за всички гарнитури на хандбален клубЕтър-64″. Поредният успех е дело на 13-годишните състезателки на клуба, възпитанички на треньорката Даниела Александрова.

Виолетовитесе пребориха за първото място в зонаМизияи придобиха директно право на участие на държавните финали. Етърки имаха минимални загуби порано от съставите наБъки” (Габрово) иПавликени“, но в последния турнир, провел се в залаСава Величковвъв Велико Търново, взеха убедителни победи.

Етър-64″ разгроми състава наПавликенис 22:3, разби иБъкис 24:4, а срещуУгърчинспечели служебно с 10:0.

Така хандбалистките ни завършиха на първо място в зоната и са отборът, който отива на финалите без квалификации.

Четири състезателки наЕтър-64″ бяха отличени с индивидуални награди. Найдобър вратар стана Борислава Ангелова, голмайстор на турнира е Антония Игнатова. За найдобър играч бе отличена Мария Спиридонова, а за найполезен състезателДанислава Петрова. Всички те получиха медали и грамоти.

Финалите за титлата са от 25 до 27 май в Габрово, за тях ще се класират общо 8 отбора. “Много съм доволна, всички играха добре и заслужено станахме първи. Имаме реални шансове да спечелим титлата“, коментира треньорката Даниела Александрова.

Тагове:

КОМЕНТАРИ